Over ons

AVPRO is een bedrijf dat werkzaam is op het gebied van ICT en AV, al meer dan 40 jaar! We werken met een team van enthousiaste specialisten met kennis en ervaring in diverse IT-gebieden. We bieden innovatieve oplossingen, efficiënte ondersteuning en advies op maat voor technische uitdagingen. Een belangrijk speerpunt van AVPRO is duurzaamheid in ICT, waarbij we kwaliteit combineren met maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Naast ICT is AVPRO ook uw eindpunt voor audiovisuele middelen. U zult versteld staan hoe ICT inmiddels is verweven in de huidige audiovisuele apparatuur. Denk alleen maar aan de  videoconference oplossingen, zoals Teams en Zoom. AVPRO levert ook voor een korte periode (een dag, week, maand) apparatuur. Maak gebruik van onze uitgebreide verhuur service. Zoekt u apparatuur voor een vaste opstelling? Ook dan kan AVPRO u adviseren en faciliteren in de vele mogelijkheden.

Op deze website vindt u verdere informatie over onze producten en diensten. Wilt u meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen. Graag zijn wij bereid samen met u na te denken over de beste oplossing voor u!

Ynte Kingma,

directeur AVPRO

 

Werken met AVPRO betekent werken met o.a.: