Uw partner in ICT & AV

AVPRO is een bedrijf dat werkzaam is op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. 

Van basisapparatuur tot complete servicepakketten, AVPRO biedt voor al uw technologievraagstukken een oplossing! 
Ons bedrijf staat garant voor snelle en gedegen service, goede prijs / kwaliteitsverhouding en een persoonlijke benadering, al meer dan 40 jaar.

Wat meer over ons bedrijf

AVPRO is een bedrijf dat werkzaam is op het gebied van ICT en AV, al meer dan 40 jaar! Wij werken met een team van enthousiaste specialisten met kennis en ervaring in diverse it-gebieden. Een belangrijk speerpunt van AVPRO is duurzaamheid in ICT, waarbij we kwaliteit combineren met maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Onze diensten

Cloud computing

Cloud computing is het leveren van computerbronnen, zoals rekenkracht, opslag en softwareapplicaties, via internet

Teams-Zoom
Inrichting

Teleconferencing is een belangrijk aspect geworden van moderne communicatie, en er zijn verschillende platforms en apparaten beschikbaar om dit mogelijk te maken.

ICT beheer

ICT-beheer door AVPRO betekent het beheer en de ondersteuning van informatietechnologie systemen en -infrastructuur binnen een organisatie.

Beveiliging

Door antivirussoftware te gebruiken en regelmatig back-ups te maken, kun je zowel je gegevens beschermen tegen malware-infecties als je voorbereiden op mogelijke gegevensverlies scenario's.

Connectiviteit

AVPRO levert adsl, vdsl en glasvezel connectiviteit van alle grote providers. Via ons eigen serviceportaal hebben we direct inzicht in deze verbindingen.

Vaste en mobiele telefonie

AVPro levert zowel vaste als mobiele telefonie oplossingen van alle grote providers. Ook hier kijken we naar de klantspecifieke behoefte..

Levering En Verhuur AV apparatuur

Het huren van audiovisuele apparatuur biedt flexibiliteit, kostenbesparing, toegang tot ..........

Camera systemen

Camerabewaking biedt vele voordelen op het gebied van veiligheid en beveiliging, maar ook bij toegangscontrole door kenteken- of gezichtsherkenning.

Werken met AVPRO betekent werken met o.a.: