ict-serverrack

hosting

Op zoek naar een internetwinkel, een eigen beheerbare website of intranetsite voor uw bedrijf, AVPRO heeft de technologie in huis. Met deze tools beschikt u over de ultieme manier van communicatie met klant, medewerker of bezoeker. AVPRO levert maatwerk, zodat er voor elke vraag een product ontwikkelt kan worden. Samen met u kijken we naar de beschikbare systemen, waardoor u zelf kunt kiezen welk systeem het best bij uw bedrijf past. Ook voor de creatieve invulling van uw website kan AVPRO meedenken en adviseren en indien u wenst zelfs verzorgen. Zo brengt u alles onder één dak samen! AVPRO werkt veel met open source programma’s, die met onze kennis geheel naar wens aangepast kunnen worden naar uw eigen wensen. Zo betaalt u niet voor een duur systeem, maar alleen voor daadwerkelijk geleverde kwaliteit.

SSL Certificaten

Tegenwoordig is het een must om een SSL certificaat op uw webapplicatie / website te hebben, wij kunnen u daarmee helpen.

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de website / applicatie en de klant. Wanneer een klant gegevens invult op uw website wordt deze data versleuteld naar de website verstuurd. Dit is erg prettig zeker wanneer uw website gevoelige informatie zoals betaalgegevens opvraagt.

Een website met een SSL certificaat is te herkennen door meestal een groen slot in de URL balk van uw internet browser en hierbij begint de URL met https in plaats van http. Sommige websites hebben hierbij het bij de KvK bekende bedrijfsnaam in staan en sommige hebben alleen een slot (EV / Uitgebreid SSL certificering) Zie hieronder een aantal voorbeelden:

Geen ssl certificaat
  • Niet beveiligd | https://avpro.nl
eenvoudig ssl certificaat
  • https://avpro.nl
Uitgebreide SSL Certificaat
  • AVPRO B.V. [NL] | https://avpro.nl