AVPRO is een bedrijf dat werkzaam is op het gebied van informatie-en communicatietechnologie. Van basisapparatuur tot complete servicepakketten, AVPRO biedt voor al uw technologievraagstukken een oplossing! Ons bedrijf staat garant voor snelle en gedegen service, goede prijs / kwaliteitsverhouding en een persoonlijke benadering, al meer dan 35 jaar! Wij werken met een team van enthousiaste specialisten, die zorgen voor een bevredigend resultaat! Een van de belangrijkste speerpunten van AVPRO is groene ICT. Het is niet moeilijk om goede kwaliteit te combineren met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn meer oplossingen mogelijk dan u denkt.

Naast ICT is AVPRO ook uw eindpunt voor audiovisuele middelen. U zult versteld staan hoe ICT is verweven in de huidige audiovisuele apparatuur. Heeft u kortstondig iets nodig? Maak dan gebruik van onze verhuur service. Zoekt u vaste apparatuur? Ook dan kan AVPRO u adviseren en faciliteren in de mogelijkheden.

Op deze website vindt u verdere informatie over onze producten en diensten. Wilt u meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen. Graag zijn wij bereid samen met u na te denken over de beste oplossing voor u!

Ynte Kingma,

directeur AVPRO

 
yntekingma

Support

Stap 1: Bel ons: +31 (0)321 381 242
Stap 2: Klik links onderin om Anydesk te activeren of kies activeren

STAP 2: KLIK HIER