ICT

oplossing-ict

Oplossing op maat

De tijd is aangebroken om ook uw bedrijf milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord te organiseren. Er zijn veel innovatieve ICT-producten op de markt om de ICT-infrastructuur van uw bedrijf op een duurzame, energiebesparende wijze in te richten. En zeker niet onbelangrijk: u kunt op deze manier tot wel 40% per werkplek besparen op uw energierekening! AVPRO helpt u bij het maken van uw keuzes. Allereerst maken wij een scan van uw bedrijf, om te bepalen waar er bespaard kan worden. Vervolgens biedt AVPRO u verscheidene opties voor het opnieuw inrichten van de werkplek(ken) Hierbij houden wij rekening met uw wensen en prioriteiten. Zo bent u er van verzekerd dat u de beste oplossing voor uw bedrijf krijgt! AVPRO zorgt ervoor dat zij altijd op de hoogte is van de nieuwste en beste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT, zodat wij het beste van het beste kunnen bieden.

Hosting

Op zoek naar een internetwinkel, een eigen beheerbare website of intranetsite voor uw bedrijf, AVPRO heeft de technologie in huis. Met deze tools beschikt u over de ultieme manier van communicatie met klant, medewerker of bezoeker. AVPRO levert maatwerk, zodat er voor elke vraag een product ontwikkelt kan worden. Samen met u kijken we naar de beschikbare systemen, waardoor u zelf kunt kiezen welk systeem het best bij uw bedrijf past. Ook voor de creatieve invulling van uw website kan AVPRO meedenken en adviseren en indien u wenst zelfs verzorgen. Zo brengt u alles onder één dak samen! AVPRO werkt veel met open source programma’s, die met onze kennis geheel naar wens aangepast kunnen worden naar uw eigen wensen. Zo betaalt u niet voor een duur systeem, maar alleen voor daadwerkelijk geleverde kwaliteit.

Voor meer inzicht over de artikelen die we aanbieden ga naar onze shop.

AVPRO kan al uw hosting verzorgen voor web-toepassingen, zoals internet, webshop, intranet of andere toepassingen. Snelle verbinding, uitgerust voor grote aantallen bezoekers, zonder in te leveren op de kwaliteit. Gemakkelijk geregeld, met goede back up waardoor de beschikbaarheid altijd gegarandeerd is. Wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in!

ict-serverrack
website-avpro

Copyright AVPRO 2018 | Disclaimer